En kort uppdatering

Husse har talat med vettisen igen. Hon berättade att de slutade ge den medicin som skulle hjälpa Snuffe att tömma blåsan. Men han har trots det gått på lådan ett par gånger. Så hon säger det ser väldigt hoppfullt ut nu. Med lite tur så får husse hämta honom i eftermiddag.

Han frågade om inte Snuffe skulle vara kvar en eller två nätter till, men tydligen så är han deprimerad och vägrar äta. Så om allt går som det ska, så får han komma hem framåt eftermiddagen-kvällen.


Det här inlägget postades i Snuffe. Bokmärk permalänken.

34 kommentarer till En kort uppdatering

 1. Bm skriver:

  Pust….pust….underbart att du är hemma nu, Snuffe…för vi börjar få håll i sidan av allt Snuffe-dansande…hehehe.

  Jag har kommit på ett nytt namn…eller ett tilläggsnamn till dig….”picture this…”…-du går från kameran, svänger galant åt vänster och tittar mot kameran, svansen gör en pistol-silouette och du säger ” My näme is Snuffsson…SNUFFE Snuffsson, agent 002″

  Det vore väl en bra början på en fartfylld film med dig i huvudrollen, eller hur….

  Välkommen hem säger vi alla här…även tvåbentingen ropar det.

  • Katten Sippo skriver:

   Åj, du får ju inte dansa så du får ont heller.
   Hm, Snuffe Snuffsson, hämlig agent. *funderar* Klart tufft!
   Takk så mykke för tipset å tasshållningen å välkomnadet häm.
   -Snuffe

 2. Zaga,Zaffran och Carmen skriver:

  VÄLKOMMEN HEM LILLA SNUFFIS!!!

 3. Fjutten skriver:

  Hurrjam Snuffe! Vi följer varje tass-steg framåt, och hoppas på fler pussitiva inlägg under kvällen! Stora tasskramar!

 4. Mozart & Vincent skriver:

  Mjurra,mjurra, mjurra! Stora svansviftet för lille Suffegubben! Nu håller vi tassar, tummar, klor och allt vi kan hålla för att Snuffe ska fortsätta på den rätta vägen! Ska kolla om matte kan hålla tårna…Hon kunde i alla fall gå in på datorbangken och skicka en slant till Snuffes konto. Samma storlek som tidigare. Matte hälsar, att om kostnaden hos vettisen är löst, så får husse lägga slanten på Snuffes dietfoder.
  Tasskramar från
  Mozart & Vincent

  • Katten Sippo skriver:

   Takk så jettemykke’. De e’ schönt att vara hämma igen. Nu ska ja’ vila lite.
   -Snuffe

   Husse hälsar och tackar. Han säger att han ska köpa foder för pengarna.

 5. Malin skriver:

  HURRA! Nu håller vi tummarna och tassarna åter igen för att det ska gå bra med Snuffis!

  Svanssnurr och massa kurr

 6. Nea skriver:

  Åh jag svansdansar för fullt! Heja Snuffe som kämpar så bra!

 7. Maya skriver:

  Va kul, *svansdans* ge Snuffe lite god tonfisk eller nåt som han får äta, för jag gissar att han måste gå på dietfoder ett tag….

 8. Trassla skriver:

  Jippivoff, jippivoff JIPPIVOFF!!!
  *vift vift vift*

 9. Kattson skriver:

  Som Sippo sa häromdagen: vem 17 tycker om sjukhusmat? När han fått vara hemma några timmar och blivit gosad med så hoppas jag han kommer börja äta. Det finns knep att få honom att äta om det behövs.

 10. Wikki skriver:

  Heja Snuffe! *snubblar på ihophållna tassar med kramp* Kämpa på nu! Och säg till husse att inte bli ledsen om det blir olyckor här och där – kroppen behöver ju komma igång med alla signaler till kisseriet igen! Det ordnar sig nog! NosPuss Wikki & Nova

 11. Bm skriver:

  Vännen här igen…jo, mamma kom på en sak…när nu Snuffe kommer hem…så kommer han ju inte lukta som vanligt…Det kan vara bra om Snuffe får vara i köket i någon timme, innan ni träffas…och att husse gosar med honom med era gamla filtar och husses använda tröjor. Detta för att Snuffes päls ska lukta så vanligt som möjligt…då blir det skönare för er att träffas igen. För du gick ju och gömde dig bakom gardinen och gillade inte läget riktigt, förra gången han kom hem…så om ni gör så här…så blir det liksom lite lättare att ta in att det ÄR vanliga Snuffe som kommit hem.

  Hälsa husse att han kan ta med en filt eller tröja redan när han hämtar honom och svep in honom i…och säg också att husse sitter hos Snuffe och gosar och sedan går ut och gör likadant med dig för när han kramar er, får han er lukt på er och dofterna blandas utan att man tänker på det.
  Kram igen

  • Katten Sippo skriver:

   Husse säger att han ska gnugga in Snuffe med alla tröjor och filtar han har, samt gosa Snuffe så han blir blå. Jättebra tips tycker jag, för vi vill ju inte ha någon som springer runt och luktar otäckt. *ryser*

 12. Liza & Matte skriver:

  Finemang! Heja Snuffisen!
  Nu får du lova att vara en snäll commandokatt när Snuffe kommer hem, även om han luktar urkanburkan stickisblörk ett tag till. Vi forstätter hålla alla tassar och tummar för att kisseriet ska komma igång som det ska.
  *Nosgos!*

 13. Bm skriver:

  Jippie…här har det dansats Snuffe-bli-bra-danser hela tiden. Så superskönt att han tömmer blåsan självmant nu…när det inte är någon medicin som trycker på så kanske kisseriet hamnar där det ska lättare. Nu hoppas vi att han kommer hem och blir på bra humör igen och äter och blir starkare.
  Svanskramar till er alla från Eder vän Vännen med kompani i bakgrunden (de dansar fortfarande,,,mamma ropar ett hej från sin plats..vid påfyllningsstationen av vår mat…hehehe)

  • Katten Sippo skriver:

   Åh, en Snuffe-bli-bra-dans. Tänk vilken support den lille killen har. Vi hoppas att det fortsätter att bli bättre nu. Vettisen sa att hon inte kan garantera något. Men vi kämpar på. Tassen till er alla!

 14. Zaga,Zaffran och Carmen skriver:

  Hurra för Snuffe!
  Det är gott gry i dig,grabben.Vi fortsätter att hälla alla tassarna så allt blir helt bra igen.
  Puss på nosen.
  /Labradormaffian

 15. *klappar tassana*
  Instämmer i Gustavs kommentar och håller tassarna och tummarna att denna gången går allt bra och Snuffe blir helt frisk 🙂
  Mjauis

 16. Det verkar lovande om Snuffe kan gå på lådan utan medicinen, tycker vi. (Ta i mattes träskalle…) Maten smakar nog bättre hemma, och Snuffe längtar säkert efter er. Vi hoppas att förbättringen är här för att stanna. Kurr och burr.

  • Katten Sippo skriver:

   Visst gör det! Vi är jätteglada här hemma, trots att det inte finns några garantier. Så måste jag hålla med om att maten lär nog smaka bra mycket bättre i hemmiljö.

 17. Katten Gustav skriver:

  Ännu mera ljus i tunneln! Vad skönt för Snuffisen att få komma hem till sin familj. Nu får vi bautahålla tassarna för att det inte ska bli några återfall. Hoppas, hoppas, hoppas!

  • Katten Sippo skriver:

   Han har tydligen varit lite deppig på sistone, så det blir nog jätteskönt för honom hemma. Nu hoppas vi verkligen på att det inte blir återfall som sist.

Kommentarer inaktiverade.