Visitkort

Husse gjorde ett visitkort åt mig på sin ”arbetsplats.” Förjamat snyggt, om jag får jama det själv.

Säkerhetskatten Sippo

Snuffe fortsätter att lukta konstigt. Jag råkade till och med fräsa åt husse för han hade klappat Snuffe och luktade stickis. *skäms*
Så äter han inte så mycket heller. Det blir en-två tuggor ibland. Annars ligger han mest och sover. Husse säger att vi inte ska stressa honom, utan låta han få komma tillbaka i sin egen takt.


Det här inlägget postades i Snuffe. Bokmärk permalänken.

44 kommentarer till Visitkort

 1. Fjutten skriver:

  Wow, vi blir stumma av beunderan! Det här är du verkligen värd, läggimiterad Securi-tassvakt!

 2. pip och murre skriver:

  mjauarns vilket snyggt visit tass kort!

 3. Tudor skriver:

  Snygg blick du har på ditt visitkort. Inger förtroende och man blir lite lagom spak så där som man ska bli av commando- o securi-tass-katt.
  Behöver inte hela öronen synas förresten på såna dära securi-tass id-kort?
  För ett sådant måste du juh oxå ha i pälsen, som du visar upp när du ska visitera ovälkomna gäster o sånt…

  • Katten Sippo skriver:

   Hm, jag tänkte inte på att öronen kanske måste synas. Eller räcker det med att morrhåren är med på bild? Jag har sagt åt husse att alltid ha en bunt visitkort i fickan. Man vet ju aldrig.

   • Tudor skriver:

    Morrhåren syns ju jamars bra och har en hemskt snygg böjning.

    Kanske blandade ihop det med tassfoto när man ska utrikes att öronen måste synas där…jag är jamars avundsjuk på dina stila visitkort i alla fall.

    Säger det igen..blicken fick du till bra,så man blir så impad…

   • Katten Sippo skriver:

    Det är lätt hänt att man blandar ihop det ibland. Du får be din människa att börja göra visitkort åt dig också.
    Tassen på dig.

 4. Zaga,Zaffran och Carmen skriver:

  Sippo käre vän,nu är goda råd dyra!Men du som är så klok kan nog hjälpa oss.Vet du va??Zaffran den tokiga skällisen har läst så mycket på din blogg så hon blivit miljöskadad och tror att hon är en kisse.Vet du vad hon gjorde förut när hon var ute på kvällspromenade.Jo du,hon hittade en mus som hon tänkte bära hem.Men det fick hon inte för matte.*fnissar hysteriskt*Hur ska vi få henne att förstå att hon är en skällis.
  /Resten av labradormaffian

  • Katten Sippo skriver:

   En skällis som tänker bära hem en mus. Jag skulle nog tro att det krävs ett par terapsamtal. Så Zaffran kommer i kontakt med sin inre hund. Jag har då aldrig hört något liknande. *stora ögon*

 5. Wow, så snygga visitkort! Jättebra att kunna dela ut så att alla förstår vilken pråffäschionell säkerhetskatt du är. Uppdragen kommer att bara rasa in, tror vi. Kurr och burr.

 6. Nea skriver:

  Åh tjusigt värre. Ett eget visitass-kort. Du ser väldigt ansvarsfull ut på bilden också. Kanske får du in många uppdrag nu.

  Så glad att Snuffe är hemma igen, du skall se att han snart luktar som vanligt igen!

  Nosgos

 7. Ami skriver:

  Ååååå, ett sånt fint visitkort. Men så ska det ju vara. Fint visitkort till en fin och duktig säkerhetskatt.

  Det är nog bra att Snuffe äter försiktigt också för att hans mage inte ska paja fullständigt. Har han inte ätit ordentligt på ett tag så behöver man nog vara snäll mot magen och det där förstår Snuffe. Ta nu igen dig och vila upp dig Snuffe så kommer allt att bli jättebra.

  //Ami med husse

  • Katten Sippo skriver:

   Oj, nu blev jag ju lite generad. *trampar förläget*
   Jo, jag förklarade för husse att om Snuffe skulle börja vräka i sig mat, så skulle det nog hamna ett par högar i sängen. Snuffe ”helsar att han ska såva en väcka nu.”

 8. Wikki skriver:

  Mjau vad du måste vara stolt över att ha en så händig husse! MysKurr NosBuffar och UppåtJam till Snuffe – plus en liten speciel NosPuss till dig Sippo *rodnar* Wikki

  • Katten Sippo skriver:

   Ibland är han bra att ha faktiskt. Snuffe tackar för uppåtjamen och buffarna. Själv blir jag ju jamarglad över att få en nospuss av dig Wikki. *generad*

 9. Kattson skriver:

  Fint visitkort, men slösa inte med dem! Risken är att du får för mycket jobb och går in i väggen! Du måste räcka till för lillebror och husse nu, så ta inte på dig för mycket. Nosbuffar till både dig och Snuffe. Han kommer snart att lukta som vanligt igen.

 10. Maya skriver:

  Mjausingen va tjusigt visitkort *avis*, din husse är en klok husse som låter Snuffe vara ifred och vila upp sej. Det behöver han efter en sån där lång visit på plåsterhuset och allt han varit med om. Du ska se att han börjar äta sen när han får lite krafter tillbaka *tass*

 11. Alice skriver:

  Jamarns vad fint visitkort! *avis*
  Nu kommer alla ni möter bli jätteimponerade, tänk om du får börja skriva kattografer? Men du glömde ju titeln Buskolog!
  Hur går det med Snuffes kisseri?
  Klokt av husse att låta han äta i sin takt, tids nog piggnar han till och får aptit igen.
  Hälsa Snuffe och ge han en nospuss
  *nosbuffar*

  • Conny skriver:

   Ja, de tänkade ja oxå – varför står de inte att du e buskolog?

   • Katten Sippo skriver:

    Ja’ glömde bort att ta med buskologin. *suckar* Får se om husse gör nya kort nån gång. Snuffe går och småkissar på lådan lite då och då. Han har liksom inte börjat dricka så mycket än.

 12. Linnsen o Frank med matte o lillhusse skriver:

  Fankattiska visitkort! Nu vill jag oxså ha såna fina!
  Jag ska jama med matte och lillhusse att jag får gå ut igen.

  X-tra nosbuffar till Snuffe att han jamar på sig!

  Nosbuff från
  Prinsessan Linnsen av Tusenskönan
  Sekerhetskatt i Rosta

  • Katten Sippo skriver:

   Lite häftigt är det ju med egna visitkort. Jag tycker absolut att du ska be dina människor om det. Hoppas du snart får gå ut och sträcka på dig igen.

   Snuffe ”helsar å takkar” för nosbuffarna.
   Tassen.

 13. Dui och Deco skriver:

  Ytterst stiligt! Mycket bra bild på dig och välformulerat!Ingen kan missa din betydelse. Hoppas att Snuffe sätter fart med ätandet,vi undrar hur det går med kisseriet.Den där vettisdoften borde väl försvinna snart. Nosbuff

  • Katten Sippo skriver:

   Det är förjamat viktigt att alla förstår min roll här i området. Med hjälp av dessa visitkort så kan jag nog säkra min plats som områdets säkerhetskatt… Igen.
   Snuffe småäter lite för stunden. Det kan ha att göra med att han hungerstrejkat en vecka nästan.

 14. Zaga,Zaffran och Carmen skriver:

  Oooohhhh!Vilket fint visitkort.Nu blir vi riktigt avis.
  Kan ett gäng eftersökshundar få beställa lika fina kort???
  Tassen kompis
  /Labradormaffian

  • Katten Sippo skriver:

   Tackar tackar. *stolt* Nu vet vi inte när husse får chansen att göra visitkort igen. Men jag ska hälsa honom att hålla ögonen öppna efter hundlika visitkort.
   Tass tass.

 15. Håller med Mozart och Vincent
  Jättestiligt Visitkort ni fått
  maju
  Tassen tass på er alla tre
  Mimmi
  Chicko
  Tarzan
  Sessan

  Skönt att Snuffe är hemma igen iaf
  Tassen upp!

 16. Katten Gustav skriver:

  Snyggt! Vi tillhör ju samma organisation, så jag hoppas jag också får ett visitkort så småningom. Och ett leg, har hört att det är viktigt, så ingen skummis kommer och utger sig för att tillhöra oss.
  Skönt att Snuffe är hemma fortfarande. För en gångs skull måste jag jama att din husse nog är väldigt klok som tar det lugnt med Snuffe. Att du råkade fräsa till är kattligt, det KUNDE ju varit nån annan än husse som smugit sig in. Som säkerhetskatt måste man ju vara vaksam.

  • Katten Sippo skriver:

   Du borde absolut få visitkort att dela ut till omgivningen. Precis som du jamar, så ska ingen skummis komma och låtsas vara oss. *stampar* Vi försöker verkligen ta det lugnt, men ibland kan jag inte låta bli att smocka till Snuffe. Han luktar ju. Visst kunde det varit någon annan än husse. Vaksam var ordet.

 17. Mulla skriver:

  Snyggt! Du ser så där lagom lömsk ut.
  Jag tycker det är toppen att du håller reda på brunnslocken.
  Eftersom jag är ute och går för mig själv så fattar aldrig matte när jag jamar om lite problem i bostadsområdet. ”Är du hungrig nu igen!”, är hennes standardkommentar. Vad jag än försöker förmedla.
  Hälsa Snuffe så gott från mig! 🙂

  • Katten Sippo skriver:

   Lömsk?! Hmpf! Att din matte frågar om du är hungrig, visar bara att även hennes intelligens är lika låg som alla andra tvåbeningar. Klart hon inte fattar när du försöker påjama fel i området. *tröstartass*

 18. Visitkortet är värdig en KomandoKATT!!! Tjusigt! Nu kan du dela ut dem på dina säkerhetsrundor.

  Mjauis

 19. Conny skriver:

  Å wow, ett så heftit visitkort! *imponerad* De e jettesnyggt, tycker ja, å om du ger de te alla du möter på dina promenader kanske du blir rik på å hjälpa folk me sånt du e bra på. Så kan du bada i Dentabits… ojojoj!

  Schälv fickde ja ett stort brev i postlådan igår, minsann. De va addresserat te sekerhetskatten Conny i klostre å inuti var’e en plakett me texten ”Detta hus övervakas av änglar” – fint, va’?

  Tass från Conny, sekerhetskatt.

 20. Mozart & Vincent skriver:

  Whow, vilket FINT visitkort!
  Tassen upp för er duktige husse!
  M & V

Kommentarer inaktiverade.