Vi lunkar på

Det verkar fortfarande gå åt rätt håll här hemma. Fast Snuffe lyckades med konststycket att pinka ner husse igår kväll. Husse hade nämligen precis lyft upp Snuffe i soffan för att gosa lite.”Hm, blev det inte lite varmt här?” frågade husse. Sekunden efter så märker han att Snuffe använder honom som toalett. Jag höll på att skratta morrhåren av mig.

Idag när husse kom hem från arbetsträningen, så upprepades konststycket. Fast den här gången så satte sig husse rakt ner i pölen som fanns i datorstolen. Jag tror man hörde husse svära sju mil åt alla väderstreck. Mjau!

Så idag ringde husse till Valla Djurklinik för att boka tid för återbesök. När han nämnde Snuffes små snedsteg, så sa tjejen att det troligen är så att han har svårt att hålla tätt och inte hinner till toan alla gånger. Snuffe alltså. Men tydligen så ska det lösa sig när medicineringen är klar. Hoppas husse har många rena kläder i beredskap. *hehe*


Det här inlägget postades i Snuffe. Bokmärk permalänken.

30 kommentarer till Vi lunkar på

 1. pip och murre skriver:

  tur att du skrev att det var snuffe som hade svårt att hålla tätt..man trode ju nåt annat…*skrattar så morrhårer dallrar*

 2. Sippo, du får hälsa Snuffe att han inte ska vara ledsen eller tycka att det är pinsamt. Olyckor händer, men det går nog bara till det bättre nu. Många kloka tips har ni fått också. Vi hoppas att när medicineringen är avslutad så blir det lite lättare för Snuffe. Du kan väl hjälpa husse genom att inventera garderoben? Bry dig inte om ifall husse anklagar dig för att SOVA, inte jobba. Kurr och burr.

  • Katten Sippo skriver:

   Jag ska hälsa honom det. Med alla kloka tips vi fått, så borde väl åtminstone ett funka. Snuffe har inventerat garderoben flera gånger nu. Utan olyckor som tur är.

 3. kattson skriver:

  Snuffe behöver lite tid på sig att komma in i rätt gängor igen. Och att husse får köra tvättmaskinen några extra varv gör väl inget?

 4. Katten Gustav skriver:

  Jag undrade just vad det var för något konstigt ljud jag hörde. Tyckte det lät som någon slags svärord, men det var så avlägset att jag inte var säker.
  Har husse använt den där tablettgivaren än? Matte är litet nyfiken på om den är bra?
  Men den kanske inte behövs när du är med som stödkatt vid medicineringen?

  • Katten Sippo skriver:

   Husse tänkte gå till apoteket och köpa en idag. När de två börjar slåss om pillren, då går jag och gömmer mig. För plötsligt kan det komma en katt i hundra knutar, eller en tablett som missade rätt katts gap.

 5. Maya skriver:

  Min människa hälsar att hon inte hörde när din husse skrek, även fast det bara är ett par mil mellan oss.
  Min människa hälsar oxå att hon ställde ut flera *ehum* lådor åt Oskar när han varit dålig så han inte behövde gå så långt till en låda. Han hade närmare bestämt en i varje rum, och även hall och kök. På så sätt lyckades hon undvika de flesta ”olyckorna”, dock inte alla och Oskar slapp ”skämmas” för sina snedsprång

  • Katten Sippo skriver:

   Det var nog kanske lika bra att hon inte hörde. Husse blir allt mer övertygad om att han ska fixa en låda till. Självklart ska ingen katt behöva skämmas för ett litet misstag.

 6. Dui och Deco skriver:

  ”fniss” tur att det inte var husse som kissade då..Nåjam, lite olyckor kanske man får räkna med bara det blir bra sen.Allt verkar i alla fall gå åt rätt håll! Hälsa husse att ingen kan allt och särskilt inte i början. Nosbuffar

  • Katten Sippo skriver:

   Tänk så pinsamt det skulle varit för husse om det visade sig vara han och inte Snuffe som blötte ner. Det verkar som att husse får ställa in en extra låda i vardagsrummet.

 7. Zaga,Zaffran och Carmen skriver:

  Sippo,hälsa husse att det finns en katt-transport hos oss som Snuffe kan använda som toa.

  / Labradormaffian

 8. Linnsen o Frank med matte o lillhusse skriver:

  Vad bra att det går åt rätt håll för Snuffe, även om husse blir blöt ibland *tihi*, tur att HAN har kontroll på blåsan iallafall… 😉

  Om husse ger oss sin adress så kan vi skicka en plastad frotté eftersom vi har 2 ligger i skåpet, hälsar matte! De går ju att lägga över datafåtöljen också för den kanske inte tål hur mycket blött som helst heller om den är av tyg/fejkskinn.

  Nosbuff från Linnsen (blivande säkerhetskatt)

 9. Bm skriver:

  Hm…knasigt det där. Kul att ni lunkar på åt rätt håll..men, tråkigt att kisseriet hamnar på fel plats. Skulle rekommendera en låda till …i det rum ni är som mest…och köp TORKAD KATTMYNTA att strö i sanden. Mer intressant att gå dit, när det luktar så där mysigt. Hoppas ni annars har det bra och att det lugnat ner sig nu.

  • Katten Sippo skriver:

   ”…torkad kattmynta.” *noterar* Jag ska be husse om det. Ska även be honom att kolla möjligheterna för en extra låda.
   Annars är det bara bra, vi försöker smälta allt som hänt de senaste veckorna.

 10. Bröderna Bus skriver:

  Så det var DÄRFÖR det hettade så i våra öron idag?! Det förklarar saken :o)

 11. Alice skriver:

  Ja vad är lite tvätt mot en Snuffe? Det blir säkert bättre med tiden, det tar förmodligen tid innan allt är som det skall. Det finns bra frotteplast att köpa att ha under lakanet i sängen, på kontorstolen, soffan mm under tiden tills Snuffe har full kontroll igen på kisseriet.
  Hälsa husse att han inte skall känna sig dum på arbetsträningen, alla är vi nybörjare nån gång! *nosbuffar*

  • Katten Sippo skriver:

   Ja, det var ungefär vad vettisen sa med. Jag ska be husse kolla efter… eh, sån där plast. Fast det underliga är att Snuffe inte har gjort något i sängen. Än. Husse hälsar och tackar för supporten. Han är lite stukad i skallen efter dagens slit.

 12. Xantippa skriver:

  Hej. Vi alla bloggkatter är så engagerade i Snuffe att vi glömmer fråga husse hur det går med arbetsträningen?

  • Katten Sippo skriver:

   Typiskt Snuffe att göra så folk glömmer det ena och det andra. Nyss gjorde han så husse glömde varför han ringde gammelhusse. *tassen för ansiktet* Husse hälsar att idag fick han testa på en massa nya saker som han inte förstod sig på. Så han gick runt och kände sig heldum.

 13. Kajsa skriver:

  Köp fler kattlådaor och ställ ut i lägenheten så länge tills han blir bra så kanske han hinner .
  Håller tummarna för er alla!

  • Katten Sippo skriver:

   Vi bor i en etta, så det är inte så långt till lådan. När han lämnade en pöl i datorstolen, så var det 1½ meter till lådan bara. Han kanske sov och inte vaknade till ordentligt.
   Tack för tummhållningen.

 14. Puh… hoppas att det rättar till sig som vettisen säger (det tror vi apselut!). Som sagt, husse behöver en del rena kläder i beredskap *host*

  Nosgnugg och kram från oss 08-or

 15. Nea skriver:

  Oj då. Stackars Husse, och Snuffe med för den delen. Hoppas det rättar till sig snart.

  Nosgos!

Kommentarer inaktiverade.