Ho-ho???

Jag stöter ju på lite underliga saker på mina promenader. En av dem är ett stort hål intill ena tvättstugan i området. Jag har upprepade gånger försöka få kontakt med eventuella inneboende, men utan resultat. Idag var jag på god väg att krypa ner i hålet för att sig mig omkring, men husse tvärvägrade och sa att han skulle dö om jag fastnade där nere. Som om jag skulle göra det. I värsta fall hade han ju då kunnat fira ner lite gruvutrustning, som spade och hacka. Då skulle jag kunnat ta mig ut på egen tass.

Men så slog det mig att det kunde vara Masken Börjes nya bostad. Han var ju lite deprimerad sist vi talades vid, för att hans fina villa hade blivit översvämmad. Tänk om han äntligen kommit hem från de nitton haven! Men eftersom jag inte fick något svar så gick vi vidare. Men jag ska rapportera vidare om det mystiska hålet.

Ho-ho! Någon hemma eller? Börje, är du där?

Så måste jag ju skvallra om vad Snuffe gjorde igår kväll. Husse hade precis släckt i halva lägenheten och slängt sig i soffan för att kolla lite TV. Plötsligt såg han att Snuffe satt lite lustigt i kattbädden och mycket riktigt, han använde sin egen kattbädd som toalett! *tassen för pannan* Vad katten tänkte den katten på egentligen?! Han måste haft kattmynta i ögonen och trott att han verkligen var på lådan.

Sukk. Hur ja' än jör så blir'e fel. Stakkars mej.

En annan låg ju och slumrade så skönt efter dagens slit.


Det här inlägget postades i Snuffe. Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Ho-ho???

 1. Spännande hål du hittade där, mjau
  Vet du vad Sippo,
  Jag Sessan håller på att lära mig cykla, *Fniss*
  Jo det är sant, kolla våran blogg får du se.
  Fast jag vet inte riktigt OM jag når ner till dom däringa tramporna?
  Ska fråga matte hur man gör då.
  Tassetass på dig Sippo

  /Sessan

  Övriga misseväner tassar oxå till dig

  • Katten Sippo skriver:

   Lite spännande är det ju allt. Men vad är det du jamar, ska du lära dig cykla??? Det måste du jama mer om.

   • Mja, Sippo, matte tyckte att jag skulle försöka med att ta ngt cykelkörkort, *FNISS*
    Hur ska det gå till, vi katter når ju inte ner till dom däringa tramporna, eller vad det kallas för.
    Ska rådfråga matte om det där, mjau
    Mjaaaau, tror inte jag ska cykla
    ser inget majusigt ut.
    Tass/
    Sessan

 2. Spännande med det där hålet! Tänk om det är Börjes lya med öppen planlösning. För det finns väl ingen anledning att tro att det är en flykttunnel? Om det finns inburade kaniner som har grävt sig ut. Kurr och burr.

 3. Katten Gustav skriver:

  Tror du verkligen att Börje vill ha ett så stort hål att bo i? Är det inte i luftigaste laget för en mask? Fast det är klart, om han varit på nitton hav har han kanske fått nya vanor. Han får väl ha en säkerhetsdörr så inte någon långnäbbing hittar honom. Bäst du gör extra kontroller där, så det inte händer en olycka.
  Hoppas signalisten i Snuffe snart blir fullt arbetsför igen. Kan inte vara kul att krypa ner i en kissig säng.

  • Katten Sippo skriver:

   Jag tänkte precis samma sak. Tänk om en långnäbb får syn på hålet och vill kolla närmare. Jag tar dig på jamen och går och kollar där med jämna mellanrum.
   Snuffes signalist får jamlar i mig börja dricka mer kaffe så han håller sig vaken.

 4. Dui och Deco skriver:

  Spännande med hål sådär, vi får inte heller undersöka dem närmre.Konstigt. Hoppas masken Börje har flyttat in! Vi får hoppas att Snuffe får ordning på kisseriet när meducinen är slut, verkar jobbigt att kissa i sin säng..Nosbuff

  • Katten Sippo skriver:

   Visst är det?! Taskigt av våra människor att inte låta oss undersöka närmare. Jag återkommer med rapport. Vi får verkligen hoppas att Snuffe skärper till sig efter all medicin är tagen.

 5. Du får patrulera vid hålet imorrn igen, då kanske nån visar sig, vem vet?!?
  Snuffisen kommer säkert att sluta att kissa där han inte ska när medusinen är uppäten.

 6. Kattson skriver:

  Väldigt mystiskt hål. Om inte Börje bor där, vem gör det då? Eftersom han inte svarade kan det ju faktiskt vara nån annan och då är det bättre att du skickar ner nån annan att kolla först, så du kan springa och larma om det skulle hända nåt. Lilla Snuffe är fortfarande lite vilsen, men jag tror han kommer hitta rätt ställe för sina behov snart. Det stämmer nog inte riktigt med signalerna till hjärnan ännu.

  • Katten Sippo skriver:

   Supermystiskt är ordet. Jag funderade på att skicka ner husse, men hans mage skulle aldrig få plats där i och Snuffe vågar man ju inte skicka ner heller. *suckar* Jag hoppas förresten att de där signalerna kommer i ordning snart. För nu börjar även jag bli lite trött på hans pinkande i tid och otid. *stampar*

Kommentarer inaktiverade.