Att gosa

Här kommer en liten filmsnutt på mig när jag ligger i husses knä och gosar. Husse satt med fötterna på bordet och då passar det perfekt att lägga sig i hans knä. Det blir som en liten mysig svacka där man kan kura ihop sig. *spinner*

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=W6iCbGBxLmM]

Så lyckades Snuffe nästan få in en tio-poängare igår kväll. Mjausan så nära det var. Husse hade precis lagt sig till rätta i soffan då Snuffe kände för lite gos. Men så fort han hoppat upp på husses mage så vänder han rumpan mot husse och så börjar svansen att vibrera. Det är signalen för lite skvätt.

Ni skulle hört och sett min husse. Han lättade säkert en halvmeter rakt upp i luften och vrålade ”NEJ” så högt så grannarna ovanför fick hörselskador. Snuffe blev livrädd och sprang in under skrivbordet och kissade där istället. Efteråt så la sig husse i soffan igen och då upprepades hela proceduren. Snuffe verkade ha gett sig katten på att pinka husse i ansiktet. Det var nog tur att det inte lyckades.


Det här inlägget postades i Snuffe. Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Att gosa

 1. Pingback: Snuffe – Husse, din förjamade drummel! « En katts betraktelser

 2. Adam & Zoe skriver:

  Hey dude: Adam har. Matte bad mej skriva for flera dar sen, men jag har varit upptagen med att jaga moss och grashoppor, vinterforrad du vet. Iallafall hade matte och husse andra katter innan vi kom hit, tre stycken, Pojken, Louisa och Josie. Josie borjade helt plotsigt ocksa kissa overallt nar hon var 1 1/2 ar, i soffor, sangar, pa klader osv. Mattet var ragat da hon kissade i husses Gucci loafers – hi hi. Sa de gav bort Josie till en aldre dam dar hon fick bli ensam katt, hon dog nu i somras 17 ar gammal och hon kissade aldrig nagonsin utanfor sin potta. Kanske Snuffe vill vara ensam katt eller han kanske vill ga ut? Det verkar ju vara nagonting som han protesterar vilt emot. Kanske det finns ’cat whisperers” in Sverige? High five to you.Adam

  • Katten Sippo skriver:

   Husse och jag är övertygade om att Snuffe protesterar mot all medicinering. Ut vill han inte gå, han tycker det är tillräckligt spännande på uteplatsen. Jag tror inte husse är så pigg på att ge bort Snuffe.
   Cat whisperers. *funderar*
   Tassen.

 3. Katten Gustav skriver:

  Jag älskar filmer som är mysiga och har ett lyckligt slut. Alltså var det rena njutningen att titta på din gosfilm!
  Berättelsen om Snuffe hade väl häppy ända med nöd och näppe kan man jama. Kan på ett sätt förstå att Snuffe vill markera att husse är HANS, men tillvägagångssättet är nog inte att rekommendera. Dessutom delar ni ju på honom, så det blir ju inte rätt. Knivig situation, men du får försöka föregå med gott exempel genom att INTE strila på husse. Åtminstone inte i ansiktet…

  • Katten Sippo skriver:

   Vi älskar också filmer med lyckliga slut. Fram för fler av dem. Du borde ju göra en film om hur du arbetar och gosar med dina människor. Att Snuffe överlevde med nöd och näppe, är det enda som gör att husse inte skickar honom till nordpolen. Vi kan ju liksom inte springa runt och pinka på husse hela dagarna.

 4. Kattson skriver:

  Åh vilken bra instruktionsfilm. Alla människor borde få se den, så de fattar hur mysigt det är att ha katt. En del tvåbeningar har ju inte fattat det ännu. Hur de nu kunnat missa nåt sånt! Den här filmen borde säljas till TV och så skulle de visa den t ex alldeles efter reklamen med ICA-Stig. Då är det många som tittar.

  • Katten Sippo skriver:

   Vilken bra idé att visa på TV. Precis som du jamar så fattar ju inte människor hur mysigt det här är. Då skulle man bli kändis också och bli bjuden på räkpartyn och jag vet inte vad. *drömmer*

 5. Mozart & Vincent skriver:

  Vilken jetebra instruckschonsfilm i gos du och husse har jort!
  Du moste nog jama förstånd med Snuffe nu.
  Tasskramar
  M&V

 6. Conny skriver:

  De e jättegosit å gosa så dära! Ja brukar oxå slikka matte på handen men dregglar jör ja inte… men gammelmatte säjer att Rafael gör de när hon gosar me han!

  • Katten Sippo skriver:

   Det är viktigt att hålla sin människa ren och prydlig. De är ju själva lite dåliga på det. Jag dreglar inte heller, men ibland är det nog nära. *spinner*

 7. Smulan gör som du och slickar matte som tack för goset, jag bara njuuuter. Ingen av oss drägglar, som tur är.

  Vilken tur att Snuffe misslyckades med sitt uppsåt – han riskerar för att bli hemlös om han inte skärper till sig och förlåter husse alla piller m m som husse var tvungen att göra mot Snuffe, för att han skulle bli frisk.

 8. Puma & Sixten skriver:

  Om Matte gosar så med Puma när han hoppar upp i knät så blir hon blöt…. nej han kissar inte utan dreglar oerhört mkt när han är kelsjuk. Sixten är lite torrare att kela med, han älskar att buffa med Mattes ansikte.

Kommentarer inaktiverade.