Snuffe till Valla igen

Han verkar åter igen ha problem med att kissa. Det skvätts lite bara och så morrar och jamar han åt sin ”grej.” Så jag har ringt Valla Djurklinik och fick en tid 10:30. Jag kan bara hoppas att det är något litet problem och inte att det är fler kristaller som bråkar.

Jag verkligen lider med honom när han jamar så ynkligt och tvättar sig. Stackars lilla gubben. ;(
-Husse


Det här inlägget postades i Snuffe. Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Snuffe till Valla igen

 1. Bibbi, Nova, Sudden o Tiger skriver:

  Vi håller också alla tassar och tummar vi har. Hoppas veterinären kan fixa det hela snabbt och att det ger sig någon gång. Det kan ju som sagt vara så att han får tillbaka problemen några gånger innan det hela är över. Men så småningom kommer det att ordna sig. Behöver ni mera pengar så säg till! Vi finns här för att hjälpa er!

 2. Bibbi, Nova, Sudden o Tiger skriver:

  Vi håller också alla tassar och tummar vi har. Hoppas veterinären kan fixa det hela snabbt och att det ger sig någon gång. Det kan ju som sagt vara så att han får tillbaka problemen några gånger innan det hela är över. Men så småningom kommer det att ordna sig. Behöver ni mera pengar så säg till! Vi finns här för att hjälpa er!

 3. Nea skriver:

  Läste ditt Twitter nyss. Ni har kämpat väl båda två. Stora kramar från oss.

 4. Bm skriver:

  Idag får jag skriva, för Vännen har inte tid…han håller i en hålla-klorna-för-Snuffe-seminarium i vardagsrummet, det är obligatorisk närvaro för alla här i hemmet, inklusive jourkatten. Jag behövde inte, sa han, för hålla tummarna är ju inte svårt. Men, jag kan tala om att de tummarna hålls hårt och jag försöker även att hålla stortåarna (vilket är lite svårare). Jag hoppas verkligen att det bara är en liten, liten tillbakagång och att han kommer hem fort som attan…där han vill vara.
  Kramar till er alla

 5. Vi håller tassar och tummar också. Men tänker lite på att vettisen har bråkat så mycket med hans **** att den kanske är extra känslig och irriterad. Ni får höra vad vettisen säger.

  Tänker på er! Nosgos och en tröste kram till husse.

 6. Vi håller tassar och tummar också. Men tänker lite på att vettisen har bråkat så mycket med hans **** att den kanske är extra känslig och irriterad. Ni får höra vad vettisen säger.

  Tänker på er! Nosgos och en tröste kram till husse.

 7. Agneta skriver:

  Håller tummar här också och tänker på er.
  Nosbuffar från Max, Lisa, Ellen, Kompis och Pyssling. Och deras matte förstås.

 8. Em skriver:

  Håller alla tummar och tassar för er och Snuffe!

Kommentarer inaktiverade.