Gizmo hälsar och tackar

Gizmo är en av tusentals katter som drabbats av kristaller i urinblåsan. Hans husse åkte flera gånger med honom till Valla Djurklinik för att få mediciner och behandling. Men det var en period då det såg lite mörkt ut och vi var alla oroliga för honom och hans husse var nästan helt förtvivlad, för nu började pengarna ta slut – trots försäkring.

En kväll så verkade Gizmo riktigt dålig och hans husse ville ta in honom till Valla, men nu var pengarna slut. Då ryckte Snuffefonden in med ett litet bidrag, som gjorde att Gizmo fick komma in akut för en undersökning. Det visade sig att det inte var någon fara, men som husse/matte till en sjuk kisse, är man ju jätteorolig.

Nu har Gizmo återhämtat sig helt och hans husse betalade tillbaka pengarna och mer därtill. Snuffefonden är inte tänkt att fungera som en bank där man bara får låna, men ju fler som kan betala tillbaka, ju bättre är det för efterkommande katter.

Här kommer ett filmklipp på den nu busiga och kristallfria Gizmo. Hurrjam!

 


Det här inlägget postades i Snuffefonden rycker in och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.