Uppdatering om Enzo

Helgen har gått väldigt bra. Enzos feber är stabil på 39,5. Sondmatningen har gått som en dans. Han har fått 10 ml varannan timme. Igår blev han lite illamående, så jag fick inte i honom den rekommenderade mängden. Han har precis övergått från helt flytande kost till utspädd mat, så det är inte så märkligt. Jag ersatte den förlorade mängden med lite majsvälling. Det gick bra och idag har han inte visat några tecken på illamående alls! Enzo har fått en ny infektion i ögonen och Chloromycetin hjälper föga. Valde att ge honom Ciloxan istället och det har redan gett märkbar effekt! Chloromycetin är troligen ett hittepå som de skriver ut till ägare vars oro stillas bara de får ett recept i handen. 😉 Imorgon ska Enzo tillbaka till Solstaden, men jag tror att en helg hemma med Alfons, Matte och mycket kel har gjort honom väldigt gott!


Det här inlägget postades i Uppdatering och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.