Får Enzo komma hem i dag?

Här kommer senaste nytt om Enzo, kopierat från matte Marias Facebook.

Så ringde mobilen. Jag var precis på väg till sjukhuset för egen undersökning och svarade snabbt utan att kolla vem som ringde. Det var Solstadens Smådjursklinik! Enzo hade ätit själv idag! De hade plockat bort sonden och tyckte att han kunde få åka hem. Provsvaren hade kommit och visade att Enzo hade fått Herpesinfektion. Alfons ska nu in igen för en ny provtagning och behandling. Han var sjuk i både Chlamydia och Herpes då han kom till oss.

Enzo vilar

Vi håller tassar och tummar för att Enzo nu får komma hem. Du är stark kompis, du klarar det här!

Så vill vi även informera om att vi nu samarbetar med Helena Andersson och Sigge Svamphund som säljer olika salvor och där en del av inkomsten för salvorna går till Snuffefonden. Vi är jätteglada över detta initiativ och hoppas på att fler hoppar på den trenden. Pengar är ju tyvärr något som gärna tar slut och vi på Snuffefonden vill ju kunna fortsätta hjälpa katter i nöd.


Det här inlägget postades i Information, Uppdatering och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.