Hjälp katten Putte

SnuffeFondens Hjälp behövs!

– Katten Putte, 13 år, har just iltransporterats till Djurkliniken, då han har stopp i magen. Husse har varit mycket sjuk själv, nu nyopererad, ingen inkomst… och kan knappt stå på benen, men sätter fokus på sin älskade katt. Husse grät av tacksamhet när han fick veta att SnuffeFonden kunde bidra. Så håll tummarna nu för Putte! Hans lilla kattkompis vill ju att han kommer hem igen – även om Putte är nästan blind så har de jättekul tillsammans!
– Paddy ska få hjälp, hoppas det går bra…
– Och Enzo&Alfons behöver också fortsatt hjälp!
Alla bidrag är varmt välkomna, märk med kattens namn om du vill ge till någon specifik kisse. Tack för allt stöd!


Det här inlägget postades i Ge en hjälpande tass och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.