Katten Sture

SNUFFEFONDEN
SWISH: 070-227 83 53
SWEDBANK
CL. 8270-1
KONTONR: 4 661 923-5

(Vissa banker behöver inte ettan i cl.nr och vissa banker vill ha två nollor före kontnr. Vill man överföra från t ex Nordea skall man skriva 827010046619235).

Märk din gåva med STURE.

DIN GÅVA GÖR SKILLNAD!

KATTEN STURE
Sture är en halvbengalisk kattkille på 7 år. Den 24/9-14 försvann han från sitt hem i Lackaläng i Kävlinge Kommun. Efter 4 månader återfanns lyckligtvis Sture i ett stall i Fjeile i Lomma Kommun. Sture var i ett mycket dåligt skick när han upphittades och familjen sökte genast veterinärvård. Sture var mycket uttorkad och han hade förlorat nästan halva sin kroppsvikt. Sture hade mask och han hade drabbats av ett flertal parasiter. Som om inte det var nog hade Sture även anemi (blodbrist).

Katten Sture behandlades i flera dagar på Djursjukhuset i Lund. Man misstänkte efter några dagar även lymfom – en tumör i Stures tarm. Sture förflyttades akut till Evidensia i Helsingborg. Där konstaterade man att Sture inte led av lymfon, men att hans tarm var mycket inflammerad. Efter drygt två veckor var Stures värden tillräckligt bra för att Sture skulle få komma hem.

Sture är nu i sin hemmiljö, men mycket vård återstår. Sture är fortfarande uttorkad och behöver dricka mycket. Stures kropp har själv börjat bilda röda blodkroppar och förhoppningen är därmed att Sture inte ska behöva blodtransfusion. Sture får dagligen mediciner och specialfoder. Men mest av allt får Sture mycket mycket kärlek.

Katten Sture är försäkrad i Agria med ett maxbelopp på 25 000 SEK. Idag uppgår Stures kostnader till ca 40 000 SEK. Familjen har, trots en mycket ansträngd ekonomi, själva betalat veterinärvården vid Lunds Djursjukhus á 8000 SEK. De önskar nu hjälp med de överstigande kostnaderna. Familjen har sökt ekonomisk stöttning via Snuffefonden som nu önskar din hjälp!

Här kan du följa hur det går för Katten Sture: https://www.facebook.com/Snuffefonden

VILL DU HJÄLPA KATTEN STURE?

SNUFFEFONDEN

SWISH: 070-227 83 53

SWEDBANK
CL. 8270-1
KONTONR: 4 661 923-5

(Vissa banker behöver inte ettan i cl.nr och vissa banker vill ha två nollor före kontnr. Vill man överföra från t ex Nordea skall man skriva 827010046619235).

Märk din gåva med STURE.

DIN GÅVA GÖR SKILLNAD!

SNUFFEFONDEN
Snuffenfonden är en liten fond som arbetar ideellt för hussar och mattar som p g a olyckliga omständigheter inte kan betala för den akuta veterinärvård som katten behöver. Genom privata bidrag till fonden kan familjer få ekonomiskt stöd. Det ekonomiska stödet betalas alltid ut direkt till behandlande veterinär. Snuffefonden arbetar efter att ”Ingen gåva är för liten”, ty varje krona kan rädda ett liv. Alla gåvor är välkomna – stora som små.

Här kan du läsa mer om Snuffefonden:
http://snuffefonden.se/
https://www.facebook.com/Snuffefonden

AUKTIONER: På Snuffefondens Facebooksida finns det auktioner där du kan lägga bud. Varje krona går till veterinärvård av olika slag. Kanske har du något du själv vill auktionera ut? Kanske är du duktig på att skapa? Sticka, virka, måla, snickra? Lägg upp en tydlig bild på ditt föremål och ange den information om ditt föremål som behövs, samt när auktionen avslutas. Ange namnet på den katt som auktionen hålls för. Bud läggs i tråden. Högsta bud vinner. Köparen betalar direkt till Snuffefonden och märker inbetalningen med kattens namn. Säljaren står för frakten.

DELA: Att dela ett inlägg har större genomslagskraft än man kan tro. Hjälp till att hjälpa genom att dela detta!

INGEN GÅVA ÄR FÖR LITEN


Det här inlägget postades i Ge en hjälpande tass och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.