Ny moderator

Kära vänner!

Mitt namn är Carina Carlström och jag har funnits i bakgrunden i Snuffefonden sedan fonden startade… men det är först nu jag träder in som moderator och därför vill jag presentera mig lite för er.

Jag är 50+, förtidspensionerad, bor i norra Skaraborg tillsammans med min mamma och våra djur: fem omhändertagna katter och en pensionerad hund (f.d. avelstik). Min mamma och jag var med och grundade Snuffefonden och jag lovar att det i framtiden kommer att finnas en plats för fondens historia för er som är intresserade av hur det började. I dagsläget sköts fonden av fyra personer: Inger Andersson, Peter Stare, Miriam Kajtner och undertecknad. Bakom oss finns dock – lyckligtvis – fler underbara människor som abetar hårt för fondens fortlevnad. Den ekonomiska biten sköts f.n. helt av Inger Andersson.

Min målsättning är att snart ändra format på Snuffefondens sajt från blogg till riktig hemsida. Därutöver finns givetvis vår Facebook-grupp kvar! Det kommer dock att ta lite tid innan jag får ut den nya sidan och under väntetiden kommunicerar jag förstås via den här bloggen. På den nya hemsidan skall finnas viktig information att läsa innan man söker medel från fonden, tips och nyttiga länkar, fondens historia och annat som vi tycker är viktigt att ha med. Så håll ögonen öppna! Min dröm är att kunna lansera den nya hemsidan under sommaren 2017.

Och så skall jag svara på en fråga vi ofta, ofta får in via mejlen: JA, FONDEN LEVER! Men snälla, använd mejladressen fonden@snuffefonden.se för ansökningar – inte kommentarsfältet här i bloggen eller FB-kommentarer. Vi som tar emot ansökningarna har stenkoll på mejlen, men hinner sällan ha samma koll i övrigt. Det snabbaste sättet att nå oss är alltså att använda fondens mejladress.

STORT TACK för att ni stöder Snuffefonden!


Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.